Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
3 MMA

3 MMA Kopen

Wanneer je aan het onderzoeken bent, heb je verschillende onderzoekmiddelen zoals 3MMA nodig. Wij hebben verschillende soorten 3MMA van hoge kwaliteit in ons assortiment. Hierdoor kan jij jouw onderzoek gemakkelijk uitvoeren. ABCParty raadt wel ten strengste aan om deze chemicals enkel als onderzoeksmiddel te gebruiken! Bekijk ons assortiment van 3-MMA hieronder en bestel tegen de scherpste prijzen.

 

Bekijk ook: Geheime opbergvakjes | 3 CMC | Inhalers

3 MMA Kopen3MMA kopen
Uit voorraad

3 MMA Poeder

29,49379,99
Waardering 5.00 uit 5

Ons assortiment 3 MMA

Wij hebben een ruime voorraad aan 3 MMA in ons assortiment. Zo kan jij gerust onderzoeken en hoef jij geen zorgen te maken om jouw onderzoeksmiddelen. De 3 MMA crystal uit ons assortiment behoudt zijn stabiliteit tot wel 2 jaar wanneer deze op de juiste wijze bewaard wordt. Deze chemical is enkel voor onderzoeksdoeleinden en is niet voor eigen consumptie bedoeld. Wij adviseren dan ook om de chemicals buiten het bereik van kinderen te houden, in een droge omgeving (het liefst op kamertemperatuur) te bewaren en voor het openmaken van de 3MMA drug willen wij jou meegeven om eerst onze algemene voorwaarden en de veiigheidsvoorschriften te lezen. Onze producten worden discreet en anoniem naar jou verzonden. Als jij voor 17:00 uur besteld, heb jij jouw bestelling morgen al in huis!

De 3MMA werking

Deze chemical is vrij onbekend en daarom is de 3MMA werking nog niet voldoende vastgesteld. Per persoon kan de werking van de 3MMA Drugs variëren. Het is bij ABCParty nog niet bekend hoe lang de 3MMA weking duurt. Net zoals de andere chemicals is ook bij deze chemical afhankelijk van de hoeveelheid ingenomen consumpties. Toch blijven wij ook bij deze stof adviseren om het als onderszoeksmiddel te gebruiken en niet zelf te consumeren. 

De mogelijke effecten van 3 MMA:

  • Stimulerend werking
  • Meer focus en scherpte
  • Een gelukkig gevoel
  • Kan irritaties in de luchtwegen en in de ogen veroorzaken mits je het verkeerd onderzoekt

3MMA ervaringen

Aangezien de stof vrijwel nieuw is, zijn er weinig ervaringen bekend. Wel melden sommige bronnen dat de stof 3-MMA een stimulerend en een gelukkig gevoel geeft zoals hierboven benoemd. Het middel is vergelijkbaar met 3 MMC en is niet voldoende onderzocht om de effecten op langere termijn vast te kunnen stellen, daarom adviseren wij om verschillende platformen met 3-MMA ervaringen te raadplegen voordat je deze stof bij ons aanschaft. Omdat er weinig 3MMA ervaringen zijn, is ABCParty niet aansprakelijk voor misbruik of eventuele negatieve effecten tijdens het onderzoeken. 

3MMA bestellen bij ABCParty.nl

Wil jij 3MMA bestellen? Dat kan veilig en snel op ABCParty.nl tegen eerlijke prijzen. Bij ABCParty kan jij snel en gemakkelijk 3MMA kopen in verschillende vormen zoals: kristal of poeder. Bij ons ben je verzekerd van gratis verzending bij bestellingen boven €50,-. De bestellingen betaal je veilig met iDeal. Wij gaan er alles aan doen om jouw bestelling morgen al te leveren mits je voor 17:00 uur besteld. Heb je nog andere vragen over jouw bestelling? Dan kun je ons gerust appen of bellen. 

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen

Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Discreet & Anoniem verzonden

NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu