Good news, the ban has been postponed until September, 2024! Take advantage of our discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
Flubromazepam

Flubromazepam

Flubromazepam is een van benzodiazepine afgeleide research chemicals, die in 1960 voor het eerst werd gesynthetiseerd door Hoffman-LaRoche. Het is vergelijkbaar met andere benzodiazepinen zoals Valium en Xanax, maar heeft een langere werkingsduur en minder bijwerkingen. Het wordt algemeen gebruikt voor de behandeling van angst, slapeloosheid, aanvallen en paniekaanvallen. Flubromazepam is onlangs populair geworden als recreatieve research chemical, vanwege zijn kalmerende effecten en zijn vermogen om euforie te veroorzaken. Op straat wordt het ook wel “flub” of “bromo” genoemd, maar bij ons kan je het veilig en snel online bestellen!

Bekijk ook: Combideals | Snuifartikelen | Poppers

Flubromazepam kopen bij abcparty.nl
Uit voorraad
Flubromazepam Pellets 8mg
6,99194,99
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Waardering 5.00 uit 5

Verchillende Flubromazepam Effecten

Flubromazepam heeft verschillende effecten, afhankelijk van de ingenomen dosering. Bij lage doses kan het gevoelens van ontspanning, kalmte en slaperigheid veroorzaken. Hogere doses kunnen euforie, verhoogde gezelligheid en ontremming veroorzaken. Er zijn meldingen van spierontspanning, verbeterde concentratie en gezichtsscherpte bij hogere doses. Flubromazepam kan bij sommige gebruikers bij hoge doses ook geheugenverlies veroorzaken. Andere mogelijke bijwerkingen zijn misselijkheid, duizeligheid, verwarring, spierzwakte en ademhalingsdepressie.

De ervaringen  van Flubromazepam

De ervaring met flubromazepam varieert sterk, afhankelijk van het tolerantieniveau van de individuele gebruiker en de ingenomen dosering. Bij lagere doseringen (2-4 mg) melden gebruikers dat ze zich ontspannen voelen, maar nog steeds helder kunnen denken met een verbeterde focus en motivatie in vergelijking met andere benzodiazepinen zoals Valium of Xanax, die bekend staan om het aantasten van de cognitie. Hogere doses (5-15 mg) produceren meer uitgesproken sedatieve effecten met gevoelens van diepe ontspanning vergezeld van milde euforie samen met verhoogde gezelligheid bij sommige gebruikers, waardoor het populair is bij feestgangers die op zoek zijn naar een verbeterde sociale ervaring zonder al te dronken te worden of cognitief aangetast.

Veiligheidsoverwegingen voor het onderzoeken van Flubromazepam

Zoals alle research chemicals zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van flubromazepam, dus voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van deze stof, hoe vertrouwd men er ook mee is. Overdosering van flubramozepam kan leiden tot ernstige gezondheidscomplicaties zoals coma, dus onderzoekers moeten altijd beginnen met een zeer lage dosis (2 mg) en dan geleidelijk verhogen tot de gewenste effecten zijn bereikt. Onderzoekers moeten vermijden flumrazopem te mengen met alcohol of andere stoffen omdat dit kan leiden tot gevaarlijke synergetische interacties. Vanwege de lange halfwaardetijd moeten gebruikers ten minste 48 uur wachten alvorens opnieuw te doseren om mogelijke accumulatietoxiciteit te voorkomen.

Kortom, hoewel flumrazopem een aantal voordelen kan bieden ten opzichte van traditionele kalmeringsmiddelen, zoals minder bijwerkingen bij normale therapeutische doseringen, moet voorzichtigheid worden betracht bij het verkennen van het mogelijke recreatieve gebruik ervan. Zolang de juiste veiligheidsmaatregelen worden gevolgd, kan deze drug een interessante alternatieve manier zijn om stemmingsveranderende toestanden te verkennen en tegelijkertijd de potentiële risico’s van gevaarlijkere psychoactieve stoffen te vermijden.

Flubromazepam kopen bij Abcparty?

Flubromazepam is in de meeste landen, waaronder de VS en het Verenigd Koninkrijk, niet legaal verkrijgbaar. Het kan echter online worden gekocht bij leveranciers van chemische onderzoeksmiddelen, zoals abcparty.nl. Er zijn verschillende vormen van flubromazepam die online worden verkocht, waaronder poeder, capsules en tabletten. De zuiverheid van deze producten varieert sterk, dus het is belangrijk om te kopen van betrouwbare verkopers zoals wij die laboratorium geteste research chemicals verkopen.

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen
Gratis verzending vanaf €50,-Voor 17:00 uur besteld = morgen in huisDiscreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu