Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
Disclaimer

Disclaimer

Het gebruiken van deze webshop dient telkens conform de rechten en plichten die op ABCParty in de disclaimer staan vermeld. Zodra je gebruik maakt van onze webshop erken en aanvaard je uitdrukkelijk dat onze Algeene Voorwaarden van toepassing zijn. 

Wat ABCParty van onze klanten verwacht

 1. De koper dient voorafgaand een bestelling onderzoek uit te voeren en zichzelf te informeren op welke wijze de producten op ABCParty gebruikt dient te worden en conform de gebruiksaanwijzingen de producten te onderzoeken. Aangezien ABCParty alles heeft gedaan om de koper voldoende te informeren over de gevaren en dat de producten enkel geschikt zijn voor onderzoeksdoeleinden, erkent ABCParty geen aansprakelijkheid voor verkeerd gebruik van de producten door de koper. 
 2. De koper dient de instructies en veiligheidsvoorschriften die op ABCParty vermeld staan te volgen en te respecteren.
 3. Alle informatie die op de categorie- en productpagina’s van ABCParty.nl vermeld is, is voornamelijk bedoeld voor legaal gebruik. Het gebruiken van de informatie op onze webshop is geheel op eigen risico. ABCParty is hiervoor niet aansprakkelijk!
 4. De koper dient de producten van ABCParty niet voor eigen consumptie te gebruiken. ABCParty adviseerd om de aangeschafte producten enkel als onderzoeksmiddel voor onderzoeksdoeleinden te gebruiken. 
 5. De koper dient rekening te houden met de gevaren van onze producten. Hierdoor willen wij de koper adviseren om allereerst onze veiligheidsschriften te lezen voordat de koper overgaat tot een aankoop. 
 6. De koper dient de volgende voorzorgmaatregelen in acht te nemen:
 • De producten zijn enkel bedoeld voor onderzoekdoeleinden;
 • De producten dienen buiten het bereik van kinderen gehouden te worden;
 • De producten dienen in een goed gesloten verpakking gehouden te worden;
 • De producten dienen in een droge omgeving (het liefst op kamertemperatuur) bewaard te worden;
 •  De koper dient voor het openmaken van de chemicals eerst onze algemene voorwaarden en de veiligheidsvoorschriften gelezen en begrepen hebben.

De koper dient ook de bijsluiter van de producten te lezen waarop de gevarenaanduiding/ voorzorgsmaatregelen staan vermeld. Ook hier willen wij nogmaals benadrukken dat de research chemicals enkel voor onderzoeksdoeleinden gebruikt dient te worden en is niet voor eigen consumtie bestemd. Lees voor het kopen van onze producten onze algemene voorwaarden en veiligheidsvoorschriften.

Inhoud op onze webshop

Zodra gebruikers op onze webshop een schending van de geldende wetgeving en/of de rechten van derde partijen die niet door de beugel kunnen tegenkomen, vragen wij om ons dit zo spoedig mogelijk aan ons te melden zodat wij het kunnen aanpassen en de gepaste maatregelen kunnen volgen. 

Verwerking persoonsgegevens 

De door jou achtergelaten informatie is noodzakelijk om een bestelling te voltooien en om een rekeningen op te stellen. Deze gegevens worden enkel daarvoor gebruikt en zullen niet met derden gedeeld worden!

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis
Discreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu