Good news, the ban has been postponed until September, 2024! Take advantage of our discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
4 FMPH

4 FMPH

4FMPH (4-Fluoromethylfenidaat) is een krachtige stimulerende research chemicals die nauw verwant is aan methylfenidaat, beter bekend als Ritalin. Het werd ontwikkeld in de jaren 1960 en is recentelijk populair geworden onder feestgangers die de stimulerende effecten ervan willen ervaren. Zoals bij alle research chemicals zijn er potentiële risico’s aan verbonden, die vóór gebruik moeten worden overwogen. Ben jij van plan om deze chemical te onderzoeken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel snel.

Bekijk ook: Combideals | Snuifartikelen | Poppers

4FPMH kopen bij abcparty.nl
Op voorraad
4 FMPH Pellets 25mg
11,95249,99
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Waardering 5.00 uit 5

Hoe werkt 4FMPH?

Het actieve ingrediënt in 4FMPH is de psychoactieve verbinding 4-fluoromethylfenidaat, die werkt als een dopamine heropname remmer. Dit betekent dat het de heropname van dopamine door zenuwcellen blokkeert, waardoor het langer dan normaal actief blijft in de hersenen en een toename in mentale alertheid en focus veroorzaakt. Het verhoogt ook het serotonineniveau, wat leidt tot een betere stemming en meer gezelligheid.

Wat zijn de effecten van het gebruik van 4FMPH?

Het meest voorkomende effect van 4FMPH is een intens gevoel van euforie en energie dat enkele uren kan aanhouden. Andere effecten zijn een verhoogde focus, verbeterde creativiteit, verbeterde zintuiglijke waarneming, verminderde angst en depressie, verminderde behoefte aan slaap en een verhoogd libido. Sommige gebruikers melden ook dat de research chemicals hen helpt om tot diep in de nacht op te blijven zonder zich moe of futloos te voelen. Deze effecten kunnen echter van persoon tot persoon verschillen, afhankelijk van de individuele lichaamssamenstelling.

Is er een risico op verslaving of overdosering met 4FMPH?

Bij elke stimulerende drug zoals 4FMPH bestaat het risico op verslaving en overdosering. Bij gebruik in hoge doses of gedurende lange perioden kunnen gebruikers een tolerantie ontwikkelen die kan leiden tot afhankelijkheid of zelfs verslaving als er niet goed mee wordt omgegaan. Overdosering van deze chemical kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, dus onderzoek het met mate en denk na wat je doet.

Hoe moet ik 4FMPH veilig onderzoeken?

Als je besluit om 4FMPH te onderzoeken voor recreatieve doeleinden dan zijn er een aantal stappen die je moet nemen om je veiligheid te garanderen:

– Begin met een lage dosis en verhoog geleidelijk totdat je vindt wat voor jou het beste werkt.

– Koop altijd van betrouwbare bronnen

– Veilig bewaren buiten bereik van kinderen en huisdieren

– Houd bij hoeveel je hebt gebruikt, zodat je niet per ongeluk een overdosis neemt.

– Vermijd vermenging met andere stoffen zoals alcohol of opioïden.

– Ga nooit rijden of machines bedienen onder invloed van dit middel

Waar kan ik 4FMPH kopen?

4FMPH is momenteel niet verkrijgbaar via legitieme medische verkooppunten, maar het kan online bij Abcparty worden gekocht omdat wij gespecialiseerd zijn in onderzoekschemicaliën. Het is belangrijk om te onthouden dat de aankoop van research chemicals online een aantal risico’s met zich meebrengt, dus onderzoekers moeten er altijd voor zorgen dat ze kopen van gerenommeerde shops zoals Abcparty die laboratorium getsetse producten aanbieden en niet bij andere partijen.

Voor degenen die op feestjes willen experimenteren met nieuwe middelen: ja, het uitproberen van 4FMPH kan zeker interessante ervaringen opleveren voor degenen die dapper genoeg zijn! Maar vanwege het potentieel verslavende karakter en het risico van een overdosis moeten gebruikers voorzichtig zijn bij het gebruik van deze chemical en ervoor zorgen dat ze eerst onderzoek doen voordat ze beslissen of het iets is wat ze zelf willen proberen.

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen
Gratis verzending vanaf €50,-Voor 17:00 uur besteld = morgen in huisDiscreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu