Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
aPiHP

a-PiHP Kopen

De designer drug a-PIHP wint aan populariteit onder gebruikers als recreatief middel, en komt steeds vaker voor in sociale kringen. a-PIHP kent vele voordelen die sommige mensen de moeite waard vinden om verder te onderzoeken – mits ze dat op verantwoorde wijze doen! Met goed onderzoek naar het effect van verschillende doses op verschillende individuen, gecombineerd met kennis over veiligheidspraktijken, zou je in staat moeten zijn om zonder al te veel zorgen van je ervaring te genieten – vergeet alleen niet dat ieders ervaring uniek is, dus wat voor de ene persoon werkt, werkt misschien niet voor de andere!

Bekijk ook: Poppers | Snuifartikelen | Sexshop


a-PiHP kopenAPIHP kopen
Uit voorraad
A-PIHP
19,143.762,00
Waardering 4.96 uit 5

Wat is A-Pihp?

A-Pihp is een synthetische designer drug gemaakt door het combineren van verschillende psychoactieve stoffen. Het wordt vaak aangeduid als “legale ecstasy” of “feestpillen” vanwege zijn vermogen om vergelijkbare effecten te produceren als MDMA (ecstasy). De exacte samenstelling van de drug varieert per fabrikant, maar bevat doorgaans stimulerende middelen als cafeïne en efedrine, hallucinogene middelen als N-methyl-3,4 methyleendioxymethamfetamine (MDMA) of 4-methylaminorex (4MAR), en andere stoffen als difenhydramine (DPH) en meclizine. aPihp kan oraal in pilvorm worden ingenomen of door de neus worden gesnoven.

a-pihp werking

A-Pihp werkt in op de hersenen door de niveaus van serotonine (het ‘gelukshormoon’) en dopamine (een neurotransmitter die betrokken is bij beloningssystemen) te verhogen. Het beïnvloedt ook het noradrenalinegehalte, dat de alertheid en het energieniveau helpt reguleren. De stimulerende eigenschappen van A-Pihp versnellen ook de hartslag en bloeddruk en creëren een gevoel van euforie.

Wat zijn de effecten van A-Pihp? 

De effecten van A-Pihp variëren afhankelijk van individuele tolerantieniveaus en andere factoren zoals de omgeving en de ingenomen hoeveelheid. Over het algemeen kunnen gebruikers een toename in energieniveau ervaren samen met gevoelens van euforie, verhoogde stemmingen, verhoogde empathie ten opzichte van anderen, veranderde perceptie van tijd, verbeterde concentratie/focus/motivatie en verminderde angst/depressie symptomen. Gebruikers kunnen ook verhoogde lichamelijke gewaarwordingen voelen, zoals tintelingen of gevoelloosheid in ledematen. Sommige mensen melden psychedelische ervaringen waarbij ze visuele vervormingen zien of het gevoel hebben buiten hun lichaam te zijn. Andere mogelijke bijwerkingen zijn:

  • Misselijkheid
  • Hoofdpijn
  • duizeligheid
  • Rusteloosheid
  • Verwarring
  • Hallucinaties

Mogelijke risico’s en gevaren

Zoals bij elk drugsgebruik zijn er potentiële risico’s verbonden aan het gebruik van A-Pihp, waaronder lichamelijke schade door uitdroging als gevolg van verhoogde lichaamstemperatuur of overstimulatie die leidt tot aanvallen; psychologische schade zoals angstaanvallen; verslaving; overdosering; interacties met andere drugs; schade op lange termijn als gevolg van langdurig gebruik; ongeplande zwangerschap als gevolg van onbeschermde seks; financiële druk als gevolg van aanschafkosten enz. Het is belangrijk dat mensen die overwegen A Pihp te gebruiken, zich bewust zijn van deze mogelijke risico’s voordat zij het gebruiken, zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen nemen over de vraag of het voor hen geschikt is of niet.

Wat kan ik verwachten van mijn ervaringen?

Geen twee mensen zullen precies dezelfde ervaring hebben bij het nemen van A-Pihp, dus het is moeilijk te voorspellen wat elke persoon precies zou kunnen voelen bij het nemen van de drug – zelfs als ze het eerder hebben genomen! Over het algemeen melden de meeste gebruikers echter dat ze zich energiek en toch ontspannen voelen, met verbeterde stemmingen en een veranderde perceptie van tijd. Mensen hebben ook melding gemaakt van spiritueel ontwaken, verbeterde creativiteit, verhoogde zintuigen, enz. De begintijd varieert sterk, maar duurt meestal tussen de 30 minuten en 2 uur, afhankelijk van factoren zoals de wijze van toediening enz. Voor de beste resultaten moet je minstens een uur wachten voordat u een nieuwe dosis neemt. Het is belangrijk dat je gehydrateerd blijft tijdens jouw ervaring, vooral als je van plan bent om te dansen. Dit kan helpen bij het voorkomen van negatieve bijwerkingen zoals uitdroging, wat gevaarlijk kan zijn!

Volg ons ook op social media:

Facebook 

Instagram

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen

Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Discreet & Anoniem verzonden

NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu