Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
Flubrotizolam

Flubrotizolam

De rave-scene evolueert voortdurend, met nieuwe research chemicals die worden ontdekt en waarmee wordt geëxperimenteerd. Een van de nieuwste middelen in het partycircuit is Flubrotizolam, een designer benzodiazepine. Deze chemical heeft de laatste maanden steeds meer aandacht gekregen omdat meer mensen op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele partydrugs zoals MDMA en LSD. Bij Abcparty kan jij Flubrotizolam kopen tegen de scherpste prijzen en veilig betalen met betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal.

Bekijk ook: Combideals | Snuifartikelen | Poppers

Flubrotizolam bestellen bij abcparty.nl
Uit voorraad
Flubrotizolam Pellets 0,5mg
10,9584,95
Waardering 5.00 uit 5

Wat is Flubrotizolam?

Flubrotizolam is een nieuwe benzodiazepine (benzo) verbinding die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 2019. Het is geclassificeerd als een thienodiazepine, die vergelijkbaar zijn met benzo’s maar verschillende structuren en effecten hebben. Flubrotizolam heeft sedatief-hypnotische eigenschappen en kan gevoelens van ontspanning en euforie veroorzaken wanneer het in matige doses wordt ingenomen. Het heeft ook anxiolytische (angstremmende) eigenschappen, waardoor het populair is bij mensen die verlichting zoeken bij angst of stress.

Flubrotizolam Effecten & Bijwerkingen

Zoals alle benzodiazepinen kan Flubrotizolam zowel positieve als negatieve effecten hebben, afhankelijk van de dosering en de individuele gevoeligheid van de gebruiker. Bij lage doses (0,5 – 1 mg) kan het een milde ontspanning en euforie veroorzaken en symptomen van angst of stress verminderen. Bij hogere doses (2 – 5 mg) kan het een diepere sedatie en zelfs slaap veroorzaken als het ’s avonds laat of ’s ochtends vroeg voor het uitgaan wordt ingenomen. Bij hogere doses kunnen gebruikers echter bijwerkingen ervaren zoals verwarring, desoriëntatie, verminderde motorische functies of black-outs.

Het is belangrijk op te merken dat Flubrotizolam niet bedoeld is voor recreatief gebruik en alleen af en toe onder medisch toezicht mag worden ingenomen, vanwege de kans op verslaving of misbruik bij onjuist gebruik. Bovendien kan het mengen van benzo’s met alcohol of andere stoffen gevaarlijk zijn, dus voorzichtigheid is altijd geboden.

Fluroztiazom is een van de nieuwste benzodiazepines die aan populariteit wint in de partyscene vanwege zijn vermogen om gevoelens van ontspanning en euforie te produceren wanneer het verantwoord wordt ingenomen. Hoewel het vele voordelen biedt in vergelijking met traditionele partydrugs zoals MDMA / LSD , moet nog steeds voorzichtigheid worden betracht bij de behandeling van dit product gezien zijn potentieel voor verslaving / misbruik bij onjuist gebruik. Wij informeren jou grondig hoe en wat je kan doen. Daarnaast bieden wij Fluroztiazom van topkwaliteit waarmee je veilig kunt onderzoeken. Plaats snel een bestelling en ervaar het zelf!

Fluroztiazom kopen bij Abcparty

Vanwege de legale status van Flubroztizolam in de meeste landen over de hele wereld (het is momenteel illegaal in de VS), kan het online bestellen van Flubroztizolam op het eerste gezicht een ontmoedigende taak lijken, maar er zijn manieren om dit veilig te doen zonder wetten te overtreden of uw gezondheid/veiligheid in gevaar te brengen door te kopen van onbetrouwbare bronnen zoals bij Abcparty. Zoals bij elke aankoop die je online doet, moet je verkopers altijd grondig onderzoeken voordat je beslist van wie je wilt kopen. Wij zijn 100% betrouwbaar en zullen ook alles aan doen dat jij veilig en snel jouw bestelling in huis hebt. Na het vinden van een betrouwbare bron moet je nog steeds voorzichtig zijn bij het omgaan met je product; neem nooit meer dan aanbevolen of meng het niet met andere stoffen zonder eerst samen te overleggen over het veiligheidsprofiel.

 

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen
Gratis verzending vanaf €50,-Voor 17:00 uur besteld = morgen in huisDiscreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu