Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
2FDCK (2F Ketamine)

2FDCK - 2F Ketamine Kopen

Op zoek naar 2 FDCK voor onderzoeksdoeleinden? Dan ben je bij ABCParty op de goede plek! Wij bieden verschillende soorten 2 FDCK voor jou aan om te kunnen onderzoeken. 2FDCK is een designer drug dat enigszins vergelijkbaar is met het welbekende ketaminen. 2F ketamine is minder bekend dan andere stoffen. Deze stof behoort tot de categorie arylcyclohexylamine. Ook voor de 2FDCK raadt ABCParty ten strengste aan om deze chemicals enkel als onderzoeksmiddel te gebruiken voor onderzoeksdoeleinden! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment van scherpe prijzen en bestel vandaag nog.

Bekijk ook: Erectiepillen | Combideals | Feestshop

2FDCK Pellets 50 mg
Uit voorraad

2FDCK Pellets 50 mg

14,95104,95
Waardering 0 uit 5
2FDCK Poeder ABCParty2FDCK kristalpoeder kopen
Uit voorraad

2-FDCK Kristalpoeder

22,39689,99
Waardering 0 uit 5
2-FDCK zeer eenvoudig en snel kopen2FDCK kristallen kopen
Uit voorraad

2-FDCK Kristallen (2F Ketamine)

22,39689,99
Waardering 5.00 uit 5

Ons assortiment 2FDCK

ABCParty biedt een compleet assortiment aan 2F ketamine om zelf te kunnen onderzoeken. Wij adviseren ook om deze ‘’ketaminen’’ niet voor eigen consumptie te gebruiken, buiten het bereik van kinderen te houden, in een droge omgeving (het liefst op kamertemperatuur) te bewaren en onze algemene voorwaarden te lezen voordat je het pakketje open maakt tijdens het onderzoeken.

Wij bieden 2F DCK in verschillende vormen aan zoals: 

  • 2F Ketamine pillen
  • 2F Ketamine poeder
  • 2F Ketamine vloeibaar (dit is voornamelijk gebruikelijk in het ziekenhuis en wordt met een injectie door specialisten ingebracht. Ketamine is in de medische wereld relatief veilig beschouwd en daarom wordt het veelvoudig bij patiënten toegepast)

 

De 2F ketamine wordt in de eerste instantie als doorzichtige kristal geleverd, maar als er vraag naar poedervorm is, dan zullen wij de wensen van de onderzoekers respecteren en in poedervorm leveren om zo een bijdrage te leveren aan jouw onderzoek. Kristal is het meest voorkomende vorm om mee te onderzoeken omdat het bij de meesten als puur en niet gemixt aanvoelt. Bij ons vind je een ruim assortiment aan zowel poeder als kristal van hoge kwaliteit. Zo heb jij een uitgebreide keuze om vandaag nog te beginnen met jouw onderzoek.

Ketamine effecten

2F-ketamine effecten zijn erg vergelijkbaar met die van ketamine omdat de effecten in grote lijnen overeenkomen met elkaar. De meest voorkomende 2F-ketamine effecten zijn:

  • Verlies van motorische cotrole
  • Kalmeren/ rustig makend
  • Verlichting van allerlei soorten pijn
  • Een blije gevoel/ gelukkig
  • Hallucinaties
  • Beelddenken

 

Door te veel inname van ketamine is de kans groot dat je in een ‘’k hole’’ belandt. Hierdoor worden je lichaam en geest in feite van elkaar gescheiden. Dit staat ook bekend als de out-of-body ervaring. Daarnaast kan je ook niet meer bewegen en ben je als het ware verlamd. Dit soort K hole ervaringen hebben wij gelukkig niet meegemaakt en hopen ook in de toekomst niet mee te maken. Daarom adviseren wij dat onze consumenten enkel voor onderzoeksdoeleinden moeten gebruiken! Ook willen wij meegeven om keta en alcohol niet met elkaar te mixen tijdens het onderzoeken. 

De werking van 2 FDCK is afhankelijk van de hoeveelheid ingenomen consumpties. Toch ben je wel benieuwd en vraag je wellicht af hoe lang duurt keta? Meestal begint het na ketamine snuiven binnen 5 tot 15 minuten te werken. De effecten duren meestal een uur en de na-effecten kunnen tot wel 2 uur duren. Wij hopen dat wij deze vragen ‘’wat doet ketamine’’, ‘’wat doet keta met je’’ en ‘’hoe lang werkt keta’’? hiermee beantwoord te hebben, zo niet dan kunnen jullie contact met ons opnemen.

2 FDCK ervaringen

Zoals eerder vermeld raden wij ook bij 2FDCK ten strengste aan om onze chemicals enkel voor onderzoeksdoeleinden te gebruiken! Mensen die de stof 2F keta onderzoeken ervaren irritaties bij de ogen en luchtwegen. Mocht dit voorkomen, spoel dan gedurende 10 tot 15 minuten voorzichtig je ogen af en ga naar buiten om frisse lucht in te ademen. Wees vooral voorzichtig en onderzoek het veilig. ABCParty adviseert om verschillende bronnen te raadplegen voordat je 2FDCK bij ons aanschaft voor jouw onderzoek. ABCParty is niet aansprakelijk voor misbruik of eventuele negatieve effecten die tijdens het onderzoek ontstaan. 

2F Keta kopen bij ABCParty.nl 

Ben jij op zoek naar 2F ketamine voor onderzoeksdoeleinden? Dan ben je bij ABCParty op het juiste adres! Bij ons kun je gemakkelijk en snel ketamine kopen online. Bestellingen boven €50,- euro worden gratis verzonden. Daarnaast betaal je bij ons onder andere super snel met iDeal zoals je dat gewend bent. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren zodat jij morgen al kunt beginnen met onderzoeken. 

ABCParty is een van de grootste en betrouwbaarste shops in Nederland waar je 2f ketaminen kunt bestellen. In onze shop kan je snel en eenvoudig Ketamines kopen voor onderzoeksdoeleinden tegen scherpe prijzen. 2F Ketamines kopen voor 17:00 uur? Dan wordt jouw bestelling direct en discreet verzonden waardoor jij het morgen al in huis hebt! Heb je nog vragen over jouw bestelling of hoe jij keta kunt kopen? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt jou graag verder.

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen

Gratis verzending vanaf €50,-

Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis

Discreet & Anoniem verzonden

NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu