Good news, the ban has been postponed until September, 2024! Take advantage of our discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
Ruilen en Retourneren

Ruilen en retourneren

Het kan zo nu en dan voorkomen dat je een product retour wilt sturen omdat deze wellicht niet naar jouw verwachtingen voldoet. Wat de reden hiervan ook is, heb je het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Zodra je voldoet aan onze retourvoorwaarden krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort. Enkel de kosten voor retourzendingen is voor eigen rekening. 

Wij proberen onze producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven met tekst en afbeeldingen zodat jij de juiste producten kunt bestellen. Echter kunnen sommige materialen lichte afwijkingen vertonen. Houd er rekening mee dat de kleur van het weergegeven product ook wordt beïnvloed door jouw monitorinstellingen. 

Het is goed om te melden dat verzegelde producten met een beperkte houdbaarheid (hygiëne-, maatwerk producten e.d.) die open zijn geweest niet geretourneerd kunnen worden. Voor vragen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk hieronder of je in aanmerking komt voor een retourzending:

 

Bestelling ruilen

Helaas is het niet mogelijk om de bestelde producten te ruilen. Je kunt de bestelling geheel volgens onze herroepingsrecht retourneren en zelf de producten opnieuw bestellen in onze webshop. Bekijk onze retourvoorwaarden hieronder.

 

Besteling retourneren

Wij zullen ons best doen om retourzendingen binnen 14 dagen in behandeling te nemen. Retourzendingen dienen wel aan de onderstaande voorwaarden te voldoen. Voldoen deze niet aan de onderstaande voorwaarden? Dan wordt deze geweigerd en zijn wij geneigd het terug te sturen naar de koper. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

 

Voorwaarden van jouw retourzending

  • Zorg ervoor dat de producten ongebruikt, verzegeld, in originele doos, degelijk verpakt en binnen 14 werkdagen naar ons geretourneerd wordt.
  • Let er goed op dat er geen beschadigingen ontstaan aan de originele verpakking en dat de originele verpakking gezegeld is mits het beperkte houdbaarheide (hygiëne-, maatwerk producten e.d.) producten gaat. 
  • Mocht het product of de verpakking beschadigd bij ons aankomen, dan zijn wij geneigd om deze in waardevermindering te brengen. Behandel daarom onze producten met zorg. 
  • Aangezien wij geen afhaallocatie hebben, is het niet mogelijk om retourzendingen zelf terug te brengen.
  • Meld je via de onderstaande aanmeldformulier aan zodat wij jouw retourzending gemakkelijk kunnen verwerken. Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen en worden weer teruggestuurd. De kosten hiervan zijn wederom voor eigen rekening. Meld je daarom gemakkelijk en snel hieronder aan!

Retour aanmelden via het onderstaande formulier:

Let op: de kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening (tenzij anders is afgesproken met onze klantenservice)

 

Retourformulier

Bestelling annuleren

Heb jij je bedacht en wil je graag de bestelling annuleren? Dan kan dat, mits de bestelling niet in behandeling is genomen in onze magazijn. Alleen dan kom je in aanmerking voor gratis annulering van jouw bestelling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat  wij jouw bestelling op tijd kunnen annuleren. 

 

Een verkeerde bestelling ontvangen?

Heb jij per ongeluk een verkeerde bestelling ontvangen? Dan willen wij allereerst onze excuses aanbieden hiervoor! Als dit bij jou voorkomt neem dan zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij toch nog de juiste bestelling op kunnen sturen.

Tip: Controleer altijd of je de juiste gegevens hebt ingevuld tijdens het bestelproces.

 

Een defecte product ontvangen?

Het kan wel eens voorkomen dat een product onderweg tijdens het vervoeren stuk gaat. Daarom is het belangrijk om jouw bestelling altijd goed te controleren zodra deze bezorgd is. Als jouw product defect is aangekomen, dan adviseren wij om duidelijke foto van te maken en meteen onze klantenservice te bellen zodat wij jou verder kunnen helpen. 

Let op: Schade tijdens transport dien je binnen 1 werkdag na ontvangst aan ons kenbaar te maken. 

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen

Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis
Discreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu