Check out all our discounts on one page and enjoy the great discounts!
Discreet & Anoniem verzonden
Gratis verzending va. €50,- (NL)
Voor 16:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Discreet & Anoniem verzonden Gratis verzending v.a. €50 (NL) Voor 16:00 besteld = Vandaag verzonden (NL) Veilig betalen met iDeal
Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden (NL)
Gratis verzonden va. €50,- (NL)
Wishlist
/
3 CMC

3 CMC Kopen

Bij ons kun je in verband met verbod geen 3CMC en Eutylone meer kopen!

Welkom feestgangers! Wil jij jouw volgende evenement oppeppen? Dan is 3-cmc de perfecte toevoeging. 3-cmc, ook bekend als 1-(Chloormethyl)-3-methoxycyclohexaan, is een veelzijdig chemische verbinding met een breed scala aan toepassingen. Van het gebruik in onderzoek tot de recreatieve mogelijkheden, deze molecule heeft voor elk wat wils. Wij bieden verschillende soorten 3 CMC voor jou aan om te kunnen onderzoeken. 3 CMC is een research chemical van de klasse cathinonen en wordt gezien als een alternatief van de welbekende stof 3 MMC die sinds oktober 2021 verboden is. Vaak wordt deze ook vergeleken met miauw miauw, omdat één van de werkstoffen ook in qat voor komt. Plaats vandaag nog uw bestelling en profiteer van de hoogste kwaliteit, uitstekende klantenservice en snelle verzending

Bekijk ook: 2MMC | Snuifartikelen | Poppers

3CMC Capsules Kopen
Niet leverbaar
3 CMC Capsules 200mg
Waardering 5.00 uit 5
3 CMC Kristallen3cmc kristallen kopen
Niet leverbaar
3CMC Kristallen
Waardering 5.00 uit 5
3 CMC Poeder3cmc poeder kopen
Niet leverbaar
3CMC Poeder
Waardering 5.00 uit 5

Ons assortiment 3 CMC

Momenteel is het legaal om 3 CMC te verkopen, mits deze enkel gebruikt wordt als onderzoeksdoeleinden, daarom is het belangrijk om te vermelden dat ABCParty research chemicls niet voor eigen consumptie verkoopt! Wij adviseren ook om de chemicals buiten het bereik van kinderen te houden. Verder adviseren wij om het in een droge omgeving (het liefst op kamertemperatuur) te bewaren. Als laatste willen wij jou meegeven om onze algemene voorwaarden te lezen voordat je het pakketje open maakt.

Wat is 3CMC?

3 cmc (1-(Chloormethyl)-3-methoxycyclohexaan) is een organische chemische verbinding die behoort tot de klasse van verbindingen die bekend staan als gesubstitueerde cyclohexanen. Het is een analoog van MDPV (methyleendioxypyrovaleron), een krachtig stimulerend middel dat jarenlang recreatief is gebruikt. 3cmc werd voor het eerst gesynthetiseerd in 2008 door onderzoekers van het University College London die op zoek waren naar nieuwe psychoactieve moleculen.

Wat zijn de effecten van 3-cmc?

De effecten van 3-cmc variëren afhankelijk van het individu en de ingenomen dosering; de meeste mensen melden echter dat ze zich energiek, alert, spraakzaam en euforisch voelen als ze het innemen. De duur van deze effecten kan variëren van enkele uren tot enkele dagen, afhankelijk van de ingenomen dosering. Daarnaast melden sommige gebruikers ook milde hallucinogene effecten zoals visuele vervormingen of synesthesie wanneer ze 3cmc nemen. Dit is een van de redenen dat veel mensen het tijdens uitgaan onderzoeken. Aangezien het middel voor opwinding en lustopweking kan zorgen, wordt het middel ook vaak tijdens seks gebruikt. Wat hiervan de 3-CMC effecten zijn, is bij ons nog niet bekend. Andere bekende negatieve bijwerkingen die worden benoemd zijn: 

  • Duizeligheid
  • Verhoogde bloeddruk en hartslag
  • Slapeloosheid

Het middel is niet voldoende onderzocht om effecten op langere termijn vast te stellen, daarom adviseren wij om verschillende bronnen te raadplegen voordat je 3 CMC bij ons aanschaft om zelf te onderzoeken. ABCParty is niet aansprakelijk voor misbruik of eventuele negatieve effecten die tijdens het onderzoeken ontstaan. 

3-CMC ervaringen:

De ervaring van het nemen van 3 cmc zal sterk variëren, afhankelijk van ieders gevoeligheden en lichaamschemie; er zijn echter enkele algemene trends die door de meeste gebruikers zijn gerapporteerd. De meeste mensen melden dat ze zich energiek en alert voelen na inname en veel mensen merken dat ze meer praten dan normaal als ze onder invloed zijn. Daarnaast melden sommige onderzoekers ook dat ze zich zeer ontspannen of zelfs licht verdoofd voelen na inname, wat gunstig kan zijn voor mensen die worstelen met angst of chronische stress.

Sommige onderzoekers hebben ook milde hallucinogene effecten gemeld, zoals visuele vervormingen of synesthesie bij het gebruik van 3 cmc; deze meldingen zijn echter vrij zeldzaam en niet iedere gebruiker zal dit soort effecten ervaren door het gebruik ervan. Het moet ook worden opgemerkt dat deze effecten meer uitgesproken kunnen zijn als hogere doses worden genomen, dus gebruikers moeten altijd beginnen met lagere doses totdat ze weten hoe hun lichaam erop reageert voordat ze hun dosis verder verhogen.

Hoe gebruik je 3 CMC?

Zoals eerder vermeld raden wij ten strengste aan om onze chemicals enkel als onderzoeksdoeleinden te gebruiken! Een van de meest gestelde vragen is: Hoe gebruik je 3 CMC? Dit kan op verschillende manieren zoals 3 CMC snuiven in poedervorm of 3CMC slikken als een capsule. De meest gebruikte manier is toch wel 3-CMC snuiven. Door dit te doen zorg je ervoor dat het middel snel in werking treedt en het effect sneller zichtbaar is. Tijdens het snuiven dienen de kristallen wel zeer fijn gemalen te zijn om zo schade aan de slijmvlies te voorkomen. 

3 CMC vs 3MMC:

Bij het vergelijken van 3cmc versus 3mmc (ook bekend als Methylmethoxymethylfenidaat), behoren beide stoffen tot dezelfde klasse van chemische stoffen die bekend staan als gesubstitueerde cyclohexanen, maar ze hebben verschillende farmacologische eigenschappen die hun algemene effecten kunnen beïnvloeden wanneer ze door mensen worden geconsumeerd. Over het algemeen produceren beide stoffen echter vergelijkbare energieke en euforische toestanden, hoewel sommige gebruikers meer intense hallucinaties hebben gemeld bij het gebruik van de ene dan bij de andere. Daarnaast hebben beide stoffen een vergelijkbare halfwaardetijd, maar ook dit kan sterk variëren door verschillen in metabolisme tussen individuen, dus begin altijd met kleine doses totdat je begrijpt hoe je lichaam reageert.

3 CMC kopen bij Abcparty?

Of je nu opzoek bent naar capsules, poeder of kristal, dan ben je bij ABCParty op het juiste adres! 3 CMC kopen doe je veilig en gemakkelijk op ABCParty. Bij ons ben je verzekerd van gratis verzending bij bestellingen boven €50,-. De bestellingen kun je betalen met onder andere iDeal zoals je dat gewend bent. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren zodat jij morgen al kunt beginnen met onderzoeken.

In onze 3CMC shop bestel je snel en eenvoudig jouw chemical voor onderzoeksdoeleinden tegen de scherpste prijzen. ABCParty is een van de grootste en betrouwbaarste 3CMC shop in Nederland. Helaas kun je bij ons niet jouw bestelde 3CMC afhalen, maar niet getreurd, want voor 17:00 uur besteld, is jouw bestelling morgen al in huis! Heb je nog vragen over jouw bestelling? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt jou graag verder.

Bekijk onze TikTok voor leuke filmpjes:

Abcpartynl

Voor 17:00 uur besteld is morgen in huis

Zeer scherpe prijzen. Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden

Research Chemicals Discreet en Anoniem verzonden ABCParty

Gratis verzending vanaf €50. Discreet en Anoniem verzonden

Veilig betalen met iDeal ABCParty

Veilig en snel betalen met iDeal zoals je dat gewend bent

Bestel nu en onderzoek morgen

Topkwaliteit 3 CMC. Bestel nu, onderzoek morgen
Gratis verzending vanaf €50,-Voor 17:00 uur besteld = vandaag verzondenDiscreet & Anoniem verzonden
NEW WEEKDEALS!

20% Korting

op Pentedrone NEP! Geldig tot zondag 23:59 u.

20% Korting

op 2MMC & 2CMC! Geldig tot zondag 23:59 u. Gebruik de code hiernaast. 

Check out the Discounts here:

Menu